Academic Food Lab on koolituskeskus ja kliendi soovidele kohanduv privaatne köök.
Academic Food Lab’is peidab endas täiuslik köök, kus professionaalsed kokad saavad harjutada suurekaliibrilisteks rahvusvahelisteks võistlusteks, ning kus hobikokad saavad lihvida oma köögi oskused tasemele, millega rabada oma sõpru ja tuttavaid.
Lisaks köögile on meil maitsekalt sisustatud avar saal, mis pakub lõputult võimalusi erineva iseloomuga ürituste ja ettevõtmiste korraldamiseks.
Meie privaatne köök on loodud kolme Eesti tippkoka ja Eesti Peakokkade Ühenduse koostöös.
Kokad
Kogu see värk on natuke kreisi…”
Andrus Laaniste, alati laia naeratuse ja säravate silmadega mees, rakendab täna oma võimast kulinaarset kogemustepagasit juhtides hiljuti renoveeritud ajaloolise Tallinn Palace Hotelli kõrgelt hinnatud restorani Konrad.
Andrusel on äratuntava käekirjaga autoriköök, mis kasutab julgelt kõiki põnevaid tehnoloogiaid ja parimaid tooraineid.
Toorainet tuleb austada…”
Priit Toomits, suur ja tõsine mees, kamandab täna Põhja-Euroopa kõrgeima restorani Teletorn fantastilise vaatega kööki.
Priidu on juhendanud kööke restoranides Atlantis Tartus, Ammende Villa Pärnus, Karl Friedrich ning Novell Tallinnas. Lisaks karjäärile Eestis, on Priit jõudnud omandada kogemusi Saksamaa, Londoni, Norra, Islandi ja Venemaa erinevate restoranide köökides.
Mulle meeldib toiduga mängida…”
Rudolf Visnapuu, Rudolf Visnapuu, üks tunnustatumaid Pärnusse tööle kolinud Tallinna meisterkokkadest, näitab täna enda käekirja ESTONIA Resort Hotel & Spa a la carte restoran Noot kööki juhtides. Rudolf Visnapuu on Eesti kokandusmaastikul ilma teinud juba üle 20 aasta. Lõpetanud Juhkentali Kaubanduskooli kiitusega, alustas ta oma karjääri kaubalaevadel kokana.