Academic Food Lab on koolituskeskus ja kliendi soovidele kohanduv privaatrestoran.

 

See on koht, mis peidab endas täiuslikku kööki, kus professionaalsed kokad saavad harjutada suurekaliibrilisteks rahvusvahelisteks võistlusteks, ning kus hobikokad saavad lihvida oma oskused tasemele, millega rabada oma sõpru ja tuttavaid.
Maitsekalt sisustatud avar saal pakub lõputult võimalusi erineva iseloomuga ürituste ja ettevõtmiste korraldamiseks.

Ettevõte on loodud kolme Eesti tippkoka ja Eesti Peakokkade Ühenduse koostöös.

Meie kokad

Kogu see värk on natuke kreisi…”

Andrus Laaniste, alati laia naeratuse ja säravate silmadega mees, rakendab täna oma võimast kulinaarset kogemustepagasit juhtides hiljuti renoveeritud ajaloolise Tallinn Palace Hotelli kõrgelt hinnatud restorani Konrad.
Andrusel on äratuntava käekirjaga autoriköök, […]

toomits2

Toorainet tuleb austada…”

Priit Toomits, suur ja tõsine mees, kamandab täna Põhja-Euroopa kõrgeima restorani Teletorn fantastilise vaatega kööki.
Priidu käe all on töötanud restoran Atlantis Tartus, Ammende Villa Pärnus, Karl Friedrich ning Novell Tallinnas. Lisaks karjäärile Eestis, […]

visnapuu2

Mulle meeldib toiduga mängida…”

Rudolf Visnapuu, üks tunnustatumaid Pärnusse tööle kolinud Tallinna meisterkokkadest, näitab täna enda käekirja ESTONIA Resort Hotel & Spa a la carte restoran Noot kööki juhtides. Rudolf Visnapuu on Eesti kokandusmaastikul ilma teinud […]