Brewer`s Table õhtusöök – Eesti mets, Euroopa õlled ja Šoti maitsed

Loading Sündmused
  • Sündmus event on möödas
MENÜÜ
Küülikumaks, õunachutney, kartulipannkook, mikrosalat
Õlu: Leffe Blonde, Belgia
***
Cullen skink – Suitsutursa kreemsupp, kammkarp, kalamari
Õlu: Thornbridge Jaipur, Suurbritannia
***
Vutt – Röst ja confit, beluga läätsed, viskikaste
Õlu: Shepherd Neame India Pale Ale, Suurbritannia
***
Põder, veis ja õlu – Šoti õlles hautatud põder, vasika neerud, Yorkshire pudding
Õlu: Young`s London Stout, Suurbritannia
***
Cranachan – Kaerahelbed, vaarikad ja viski
Õlu: Rodenbach Caractère Rouge, Belgia
PEAKOKK:
LAURI TOMINGAS
Vihula mõis
Lisaks väga erinevatele peakoka positsioonidele Eestis, on Lauri veetnud viis aastat erinevates Euroopa riikides töötades, sealhulgas ka Šotimaal. Maailma avastades ja võõrsil koka ametis olles on Lauri söönud ja joonud palju maitsvaid, veidraid, tundmatuid ja kahjuks ka mõttetuid toite, elukaid, taimi ja vedelikke. Kõik see on toonud talle arusaamise, mis on tegelikult toit ja selle tähendus, õpetanud hindama hea tooraine tõelist väärtust.
Head toitu ei pea otsima või välja mõtlema vaid on vaja lihtsalt mõista aega ja kohta ja õiget toorainet ning lihtsalt natuke kaasa aidata.
Oma kogemustest lähtuvalt valmivad Lauri köögis road, kus on kasutatud juba aastasadu vanu mõtteid ja loogikaid, mis on lihtsalt asetatud pisut tänapäevasemasse vormi.
Registreerimiseks saada e-mail info@academicfoodlab.ee